Puzzelgame van Shakira gelanceerd

Shakira is een beroemde zangeres uit Colombia en heeft in navolging van Shakira Bird in het online spelletje Angry Birds nu een eigen puzzelgame gekregen. Rovio in Finland is de uitgever van het spelletje die de titel Love Rocks draagt. In deze game draait het allemaal niet om vogeltjes, maar staan er edelstenen centraal. Iedereen kan veel plezier beleven aan deze leuke puzzelgame, want er zijn maar liefst 150 levels in totaal en bovendien kan er op de achtergrond naar de muziek van zangeres Shakira worden geluisterd.

Shakira zelf vindt het geweldig dat deze puzzelgame op de markt is gebracht en heeft het vanaf het begin af aan leuk gevonden om bij het project betrokken te worden. Het hele project wordt door haar als een leerzame ervaring beschouwd. Zo kon de zangeres een kijkje achter de schermen nemen, maar heeft ze ook een bijdrage geleverd. Shakira mocht namelijk ook brainstormen over het spelletje dat op basis van samenwerking tussen de zangeres en Rovio tot stand is gekomen.

De samenwerking is overigens op een bijzondere manier tot stand gekomen, want er vond in het voetbalstadion van FC Barcelona een ontmoeting plaats tussen Rovio en Shakira. Tijdens deze ontmoeting werd al snel duidelijk dat beide partijen er wat voor voelden om tot een samenwerking te komen. Shakira is heel blij met het resultaat van de spannende puzzelgame Love Rocks. Iedereen die interesse heeft in het spelen van dit spelletje krijgt de mogelijkheid om Love Rocks gratis te downloaden. Dat is zowel mogelijk voor iOS als voor Android toestellen.

 



Geschreven op 10-21-15 door Spelletjes.org